Laatste nieuws

05-09-2019

Zaterdag 7 september Hamburger en Vegaburger avond

Lees meer...

04-04-2019

KNLTB pas verplicht

Lees meer...

Agenda

-- Geen vermeldingen --

Welkom op de website van GLTB

GLTB (Groninger Lawn Tennis Bond) is een gezellige tennisvereniging op het prachtige Tennispark Vorenkamp in Helpman in het zuiden van de stad Groningen. 14 van de 21 tennisbanen op het park zijn eigendom van GLTB en al deze gravelbanen zijn verlicht. In 2018 bestaat de club 105 jaar.

Bij GLTB gaan gezelligheid en recreatief tennis hand in hand met prestatief tennis. Er wordt competitie gespeeld door ongeveer 100 teams, elk jaar vinden enkele (open) toernooien plaats, ochtend-tennis en op maandagavond is er toss.

Er is een een actief jeugdbeleid, waarin erg veel voor de jeugd wordt georganiseerd. Er zijn rond de 325 junioren lid van de club.

Zowel jeugdleden als seniorleden kunnen op het park tennistraining krijgen. De lessen worden gegeven door de gediplomeerde trainers van Tennisschool Smashing.

Binnen de vereniging zijn veel leden actief als vrijwilliger. Voor het organiseren van evenementen, als lid van een commissie of het bestuur, of als barvrijwilliger. De kantine, ‘Het Theehuis’, wordt ook gerund door vrijwilligers.

Meer over GLTB

Energie vergelijken B2design Bout advocaten Coaching Noord Nederland Confidenzo Diep Eten Drinken Varen Groningen Sport Revalidatie i4marketing Axians Mondzorg Zuidlaren Noord Negentig O42 Interieur Praktijk Helpman Smant Smashing tennis Sportal Makelaardij van der Houwen Henri Bloem Van Rijn Management Bastiaan Accountants ETT Media Foodfellas Tennisshop Jan van der Laan


Ogenblik a.u.b. ...