Vacaturebank

Bij GLTB zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers, voor één van onderstaande functies of als 'handjes' (lees: kortdurende hulp bij bijvoorbeeld het GLTB open).

Sinds dit jaar hebben we een vrijwilligerscoördinator: Anja Nijsten. Zij is bereikbaar voor vragen op: . Bij interesse in één van de onderstaande functies kan je dit aangeven bij Anja, en zij zal je in contact brengen met de juiste personen!

De volgende functies zijn nog vrij bij de club:

Leden baancommissie

Het mooiste park van Nederland herbergt 21 gravel-banen, een hoop groen en een keur aan faciliteiten. Dit moet allemaal onderhouden worden, wat onze groundsmen op zich nemen. Vind jij het leuk je bezig te houden met hoe de banen en het park erbij liggen, en hoe dit nog beter of mooier kan? Neem dan zitting in de baancommissie en zorg ervoor dat we nog lang het mooiste park van Nederland blijven!

Barcommissieleden

De barcommissie bestaat uit leden van GLTB en de Cream Crackers. Samen runnen zij het Theehuis, de kantine op Tennispark Vorenkamp. In de barcommissie is op zoek naar enthousiaste GLTB-leden.

De barcommissie is een gezellige en belangrijke commissie. Het Theehuis te vergelijken met een regulier horeca-bedrijf alleen wordt dit gerund door vrijwilligers. De taken van de barcommissieleden behelzen de hele bedrijfsvoering: financiën, inkoop, onderhoud, technische zaken, evenementen, inplanning vrijwilligers, aansturing betaalde medewerkers, communicatie met de verenigingsbesturen en de commissies en handhaving van wet- en regelgeving.

Horeca-ervaring is een pre, maar zeker niet noodzakelijk als je barcommissie-lid wilt worden. Wel moet moet je enthousiast zijn en zin hebben om er tegenaan te gaan. Je komt terecht in een betrokken en gemêleerde commissie waarin alle ruimte is voor het realiseren van je eigen initiatieven.

Interesse? Stuur een mailtje naar Anja Nijsten of neem direct contact op met de barcommissie op barcommissiegltb@hotmail.com.

Vrijwilligers voor bardiensten

Bardienst draaien in het Theehuis? Graag!

Er is altijd ruimte voor meer vrijwilligers om een keer (of keren) een bardienst te draaien in het Theehuis. Je werkt altijd samen met een andere vrijwilliger en je wordt wegwijs gemaakt door een betaalde kracht of iemand van de barcommissie. Bardiensten zijn in het weekend of ’s avonds en duren een uur of vier. Een leuke manier om je club te helpen en om veel mensen te leren kennen! 

Lijkt het je wat? Klik hier voor meer informatie en hoe je je op kunt geven. 

Verenigingscompetitieleider (VCL)

Bij de GLTB zijn al verschillende mensen in het bezit van een VCL-certificaat van de KNLTB. Met dit papiertje op zak kun je op bepaalde momenten verantwoordelijk zijn voor de competitie die wordt gespeeld op ons park. Je beantwoordt dan vragen van spelers, neemt beslissingen over de verdeling van de banen, past schema’s aan als dat noodzakelijk is en je beslecht het pleit in het geval van onenigheid. Dit alles in overeenstemming met de regels van de tennisbond en de club.

Met de hoeveelheid competitiesoorten waar we als club aan meedoen (voorjaars-, najaars-, avond/weekend, etc!) zijn we altijd op zoek naar nieuwe VCL's. Als leider van één van de competities, maar ook als waarnemer voor de al actieve VCL’s. Er is een klassikaal gedeelte (een avond, ergens in de regio) en een online gedeelte. De kosten van de cursus worden gedragen door de GLTB.


Ogenblik a.u.b. ...