Nieuws

Zondag 23 juni - Ouder-kind toernooi !!!
   (28-05-2019)

Op zondag 23 juni organiseert de jeugdcommissie het jaarlijkse, gezellige Ouder-kind toernooi van 13.00 tot ca. 17.00 uur.

Weten jullie het nog? Het toernooi is bedoeld voor alle jeugdleden van GLTB in de categorieën rood, oranje, groen en geel. Je kan je opgeven samen met je vader, moeder, opa, oma of andere tennistopper.

Je speelt op je eigen niveau, samen met je vader of moeder, dubbels op tijd tegen andere kinderen en hún vader of moeder. Aan het einde van de middag, na de prijsuitreiking, zorgen wij voor een lekker hapje en drankje.

Lijkt het je leuk mee te doen aan dit tennisfestijn? Geef je dan op voor woensdag 16 juni!

Wat willen we graag van je weten?

  • Je naam en de naam van je partner
  • De kleur bal waar je mee speelt

Je kan je opgeven door te mailen naar jc@gltb.nl

Als je nog vragen hebt, laat het ons dan weten.

Sportieve groet,

namens de jeugdcommissie

 Marjolijn, Carolien, Carina en Krista

(Terug naar boven)


De banen zijn open!!!!
   (05-04-2019)

Alle 14 GLTB banen zijn sinds vanmiddag open en bespeelbaar! Wil je spelen let dan wel op, de banen zijn zoals elk jaar in het begin nog zacht. Dit betekend dat je de baan makkelijk kan beschadigen. Zie je een kuilen ontstaan stop dan met spelen als je gewoon vrij aan het spelen bent en meld het even aan de groundsmen. Zorg dat je de banen goed en secuur veegt als je klaar bent met spelen. Dit zorgt ervoor dat iedereen lang kan genieten van goede banen!

Vanavond is het theehuis nog niet open maar vanaf morgen (zaterdag) zal ook het theehuis weer open zijn en kan alles weer in volle glorie losbarsten. 

Volgende week beginnen de tennislessen en aanstaande maandagavond wordt ook de eerste toss-avond weer georganiseerd.

Veel tennisplezier!

(Terug naar boven)


KNLTB pas verplicht
   (04-04-2019)

Uit gegevens van het afhangbord is gebleken dat er afgelopen jaar heel veel is afgehangen met leenpassen. Via deze weg willen we er iedereen aan herinneren dat leenpassen enkel zijn bedoeld voor betalende introducees of nieuwe leden die nog geen KNLTB pas hebben ontvangen. Je pas 'vergeten' is geen reden om een leenpas te krijgen. Dit zal dit seizoen ook actief worden gecontroleerd en bijgehouden.  

 

Als je je KNLTB pas niet bij je hebt betekend dit dat je dus niet een baan kan afhangen via het afhangbord. Tevens zal er dit jaar actiever worden gecontroleerd op lidmaatschap. Dit betekend dat je gevraagd kan worden door barpersoneel, parkbeheerders, bestuur en commissieleden je KNLTB pas te tonen als je op een GLTB baan speelt. Wij vragen een ieder hier begrip voor te hebben. 

 

Ook willen we je vragen als het theehuis open is, ten alle tijden een baan af te hangen als je wil tennissen, ook als het rustig is op de banen. De gegevens uit het afhangbord helpen om een beter beeld te krijgen van het gebruik van de banen en kan er onder andere beter gepland worden voor onderhoud en kunnen knelpunten in baanbeschikbaarheid en gebruik van de banen beter worden geanalyseerd. Dit helpt onder andere bij het plannen en regelen van nieuwe ontwikkelingen op het park zoals verlichting en afhangen via een app op je telefoon. 

(Terug naar boven)


Beperkte beschikbaarheid banen zaterdag 30 en zondag 31 maart
   (29-03-2019)

Op zaterdag 30 maart is de opening van het tennisseizoen. Van 13:00 tot 16:00 zijn in het kader hiervan jeugdactiviteiten op Vorenkamp, omdat de gravelbanen nog niet speelklaar zijn vinden deze plaatst op de claytechbanen. Er is een grote kans dat tussen 13:00 en 16:00 hierdoor geen claytechbanen beschikbaar zijn voor recreatief tennis.

Zondag 31 maart is de eerste dag voor de jeugdcompetitie. Ook de wedstrijden hiervoor worden op de claytechbanen gespeeld omdat de gravelbanen mogelijk ook zondag nog niet speelklaar zijn. Tussen 9:00 en 15:00 zijn hierdoor 3 banen bezet en is er dus nog 1 claytechbaan beschikbaar voor recreatief tennis. 

Wij vragen uw begrip voor deze situatie.

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...