Nieuws

Zaterdag 7 september Hamburger en Vegaburger avond
   (05-09-2019)

In het kader van de clubkampioenschappen en de ongelooflijke lekkere trek die je krijgt van al dat getennis worden er aanstaande zaterdagavond voor slechts 5 euro heerlijke broodjes hamburger en vegaburger geserveerd!

Komt allen, geniet van het tennis, win uw partijen, eet uw buikje rond en ga met een goed gevoel de nacht in ....

(Terug naar boven)


KNLTB pas verplicht
   (04-04-2019)

Uit gegevens van het afhangbord is gebleken dat er afgelopen jaar heel veel is afgehangen met leenpassen. Via deze weg willen we er iedereen aan herinneren dat leenpassen enkel zijn bedoeld voor betalende introducees of nieuwe leden die nog geen KNLTB pas hebben ontvangen. Je pas 'vergeten' is geen reden om een leenpas te krijgen. Dit zal dit seizoen ook actief worden gecontroleerd en bijgehouden.  

 

Als je je KNLTB pas niet bij je hebt betekend dit dat je dus niet een baan kan afhangen via het afhangbord. Tevens zal er dit jaar actiever worden gecontroleerd op lidmaatschap. Dit betekend dat je gevraagd kan worden door barpersoneel, parkbeheerders, bestuur en commissieleden je KNLTB pas te tonen als je op een GLTB baan speelt. Wij vragen een ieder hier begrip voor te hebben. 

 

Ook willen we je vragen als het theehuis open is, ten alle tijden een baan af te hangen als je wil tennissen, ook als het rustig is op de banen. De gegevens uit het afhangbord helpen om een beter beeld te krijgen van het gebruik van de banen en kan er onder andere beter gepland worden voor onderhoud en kunnen knelpunten in baanbeschikbaarheid en gebruik van de banen beter worden geanalyseerd. Dit helpt onder andere bij het plannen en regelen van nieuwe ontwikkelingen op het park zoals verlichting en afhangen via een app op je telefoon. 

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...