Nieuws

Vacature Theehuis
   (17-07-2018)

Per direct is er een vacature voor een betaalde medewerker in het Theehuis. Bij deze functie gaat het om het uitvoeren van alle voorkomende bar- en keukenwerkzaamheden tijdens het tennisseizoen (april t/m circa oktober), met een gemiddelde van 12 tot 18 uur per week.
 
We zoeken iemand die flexibel inzetbaar is en ook de komende jaren beschikbaar zal zijn. Voor meer informatie of voor het sturen van een sollicitatie kun je mailen naar barcie@gltb.nl

(Terug naar boven)


Banen open in het najaar/de winter
   (17-07-2018)

De vier nieuwe all-weather gravel tennisbanen (Claytech) van GLTB zijn klaar en kunnen deze winter (behalve als er sneeuw op ligt) bespeeld worden.

's Avonds van maandag t/m donderdag dagen brandt de verlichting op de baanblokken 8/11 (Claytech) als het weer tennissen toelaat. De verlichting wordt bediend door de groundsmen. In het zomerseizoen brandt de verlichting tot 22:30 en incidenteel tot 23:00 uur. In het najaar en in de winter gaan de lampen dit jaar om 22:00 uur uit om eventuele overlast voor de buurt te beperken.

In de afgelopen weken is gebleken dat er in het weekend 's avonds weinig tot geen gebruik werd gemaakt van de Claytech-banen. Om het energieverbruik te beperken, heeft het bestuur besloten om op die dagen de verlichting 's avonds uit te laten. Mocht je dan toch willen tennissen, kun je contact opnemen met het bestuur en kunnen we kijken of we iets kunnen regelen.

Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond worden er op twee Claytech-banen trainingen gegeven.

(Terug naar boven)


Notulen ALV
   (19-03-2018)

De notulen van de ALV van 15 februari 2018 zijn hier te vinden (login benodigd).

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...