Tennispark Vorenkamp

De Savornin Lohmanlaan 52
9722 HJ  Groningen
050 - 52 62 368

Het tennispark Vorenkamp heeft in totaal 21 banen. Hiervan zijn er 14 van GLTB en 7 van de Cream Crackers. GLTB heeft de beschikking over de banen die op de plattegrond in groen zijn aangegeven.

In principe kan er van april tot en met oktober op elke dag van de week van 's ochtends vroeg tot 's avonds 23:00 uur gespeeld worden. Met 14 verlichte banen kun je ook terecht als het al donker is. Het streven is de banen begin april speelklaar te hebben.

Plattegrond park Vorenkamp

Het Theehuis is de kantine van de vereniging en heeft een een groot, deels overdekt, terras. 

De Pagode wordt beheerd door Jan van der Laan, die tevens groundsman is van het tennispark. Voor rackets, tennisballen, kleding, bespanningen en tennisschoenen kun je bij hem terecht.

De Loggia is het historische houten gebouwtje van waaruit je de banen A, B, C, en de banen 1, 2 en 3 kunt overzien.  De deelnemers aan de toss-avond/ochtend verzamelen zich altijd in de Loggia.

De in 2007 vernieuwde kleedkamers bevinden zich aan de achter op het park. Er is een dames- en een herenkleedkamer met elk drie douches en er is een dames- en herentoilet. Tevens is er in het Theehuis een dames- en herentoilet.

Voor de jeugd is er een oefenmuurtje.


Ogenblik a.u.b. ...