Tossen

Vanaf de 2e week van april wordt er iedere maandag vanaf 19:00 uur getost. Alle senioren, jong en oud, beginnend of ervaren, zijn van harte welkom. 

Voor nieuwe leden is het een prima manier om zich snel thuis te voelen bij GLTB. Beginnende spelers blijken echter wel eens afgeschrikt te worden door het vermeende speelniveau. Dit is erg jammer want de toss-avonden zijn echt voor iedereen bedoeld die op recreatieve wijze wil tennissen. Bij de indeling wordt zo goed mogelijk rekening gehouden met ieders speelsterkte.

Je kunt iedere maandag komen en gaan vanaf 18.30 uur. Er wordt in dubbels gespeeld op de banen A, B, C, 1, 2 en 3. De verzamelplaats is de Loggia. Wanneer je wilt deelnemen lever je je lidmaatschapskaart in bij een van de leden van de recreatiecommissie, die vanaf 19.00 uur in de loggia aanwezig zijn. De tossbanen staan reeds vanaf 18.30 uur tot onze beschikking, zodat je een half uur in kunt spelen. Met behulp van je lidmaatschapkaart worden er koppels gevormd. Er wordt 30 minuten gespeeld, waarna een bel een nieuwe tossronde inluidt. Je kunt ieder half uur aan- of afhaken.


Ogenblik a.u.b. ...