De Businessclub - iets doen voor de club met andere ondernemende GLTB'ers

Op 1 april 2017 is de Businessclub van GLTB opgericht. Hieronder vind je meer informatie over de Businessclub.

De Businessclub is er voor leden en niet-leden van GLTB die een ondernemende of zakelijke inslag hebben en graag in het kader van onze prachtige tennisclub willen samenkomen en ondertussen samen willen werken aan een mooiere club met de inzet van middelen die tot hun beschikking staan.

Leden van de Businessclub dragen jaarlijks € 250,- bij op basis van een overeenkomst van 3 jaar. Daar tegenover staat:

  • 2 of 3 verzorgde bijeenkomsten per jaar, op Vorenkamp of elders waarbij de gezelligheid belangrijk is maar ook altijd een bepaald thema aan de orde is en een presentatie plaatsvindt. Elk lid mag per keer een introducé meenemen.
  • Logo of naam (eventueel gelinkt) op de website van GLTB en twee keer per jaar een speciale vermelding in een nieuwsbrief aan alle leden.
  • Eerste gelegenheid om in te gaan op concrete mogelijkheden tot sponsoring van de vereniging of activiteiten die georganiseerd worden.
  • De mogelijkheid om ideeën en plannen te initiëren en realiseren die ten goede komen aan GLTB en Vorenkamp.

De Businessclub is onderdeel van de GLTB. De initiatieven van de Businessclub worden ondersteund door het bestuur van de GLTB. Initiatieven van de Businessclub zijn aanvullend op de reguliere doelstellingen en activiteiten van de club.

Een van de eerste projecten van de Businessclub is de realisatie van een bord bij het terras met daarop onder andere een plattegrond, het baanreglement en ruimte voor mededelingen voor de leden.

Meer info of aanmelden? Neem contact op met Bart Scheerder via 06 - 18 68 40 64 of .

Gaslicht com B2design Bout advocaten Coaching Noord Nederland Confidenzo Diep Eten Drinken Varen Groningen Sport Revalidatie i4marketing Axians Mondzorg Zuidlaren Noord Negentig O42 Interieur Praktijk Helpman Smant Smashing tennis Sportal Makelaardij van der Houwen


Ogenblik a.u.b. ...