Clubkleding

Beste GLTB-tennisvrienden,

Zoals jullie in een eerdere nieuwsbrief hebben kunnen lezen is er een kledingcommissie gevormd om een GLTB-kledinglijn te ontwerpen. Met enige trots kunnen wij jullie berichten dat dit proces nu is afgerond. Klik hier voor het overzicht van de kleding.

In samenspraak met de leverancier Sportal heeft de kledingcommissie gekozen voor Adidas. De Adidas MiTEam lijn is geheel gepersonaliseerd voor GLTB. Naast de clubkleding uit de Adidas MiTeam lijn kan er gekozen worden voor een paar fraaie items uit de vrijetijdslijn. Op deze manier denken wij de bijna 1.400 leden van GLTB optimaal te voorzien qua comfort, uitstraling en prijs.

De Adidas MiTeam lijn wordt exclusief voor GLTB geproduceerd in de kleuren van de club en voorzien van het GLTB-logo. Tevens kunnen de kledingstukken extra bedrukt worden, bijvoorbeeld met je naam of de naam van jullie competitieteam. Er zijn outfits te koop voor dames, heren, meisjes en jongens.

De kleding van de Adidas MiTeam lijn heeft een levertijd van ongeveer zes tot acht weken, de levertijd van de vrijetijdslijn is zeven werkdagen.

Vragen, opmerkingen en zinvolle feedback kunnen jullie mailen naar 


Ogenblik a.u.b. ...